torsdag 28 juni 2012

Krämig baguett med mozzarella

Igår gjorde jag denna goda rätt. Så simpelt men ack så gott! Jag hade ju givetvis missat att köpa färsk basilika så jag hackade ner en rödlök i röran istället, tror faktiskt att det blev godare. Men allt är ju en smaksak. Jag hade heller inga solrosfrön att strö över och mina nyinköpta champinjoner var helt mögliga, så kan det gå när man inte tittar ordentligt i affären. Men blev supergott ändå, motgångar är till för att besegras:)

1 port (6p/port)

Du behöver:
1 st Baguette à 10 cm
 
1 msk Basilika
3 msk Matlagningsyoghurt 8%
1 krm Salt
1/2 krm Peppar
2 skiva(or) Skinka
50 g Mozzarella
3 st Champinjoner
1 st Tomat
1/2 msk Solrosfrön
1 dl Sallad

Blanda hackad basilika, matlagningsyoghurt och kryddor, bred på baguetten. Lägg på sallad, skinka, skivad mozzarella, champinjoner och tomat. Strö på solrosfrön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar