4 port
4 st kycklingfileer (á125 g)
1 hönsbuljongtärning
1 creme fraich 8%
1 creme fraich paprika/chili
ris eller bandspagetti
koka riset eller pastan. Skär kycklingfileerna i bitar och stek dom tills de fått en yta.
Häll i vatten så det täcker upp till halva bitarna. Lägg i buljongtärningen och koka tills kycklingen är klar. ca 15 min. Häll sedan i de båda creme fraichen. Koka upp. Servera med sallad.
En jätte god och busenkel rätt! Den kommer från mamma :)
Jag fick äran att lägga upp bild idag också, men jag varner er, det ser inte tilltalande ut idag heller. Nästan lite pinsamt att lägga ut den. Men det är verkligen jätte gott.
Och jag som tjatar om salladen åt inte ens någon idag. fy mig! men den var slut. :(
Imorgon blir det baconlåda. Längtar!
Jättegott och smidigt :)
SvaraRadera