onsdag 15 februari 2012

tunnbrödsrulle med krossad tomat o skinka

Till 4 port (6p/port)

900g potatis (ca 8 potatisar i lagom storlek)
180 g rökt skinka (18 skivor ungefär)
2 dl fraishe (max 8%)
2 msk sweet chili
1 vitlöksklyfta
salt o peppar
1/2 purjolök
4 st mjuka tunnbröd
sallad

Skala och koka potatisen. Mosa den grovt. Blanda skinkan med fraichen och chilisåsen. Pressa i vitlöken och smaksätt med salt och peppar. Skiva purjolöken tunt. Lägg potatis, sallad, skinkröra och purjolök på brödet och rulla ihop. Klart att äta.

Det här var en jättebra vardagsrätt, har tagit receptet från billigaveckan på ica:s hemsida. Jag gjorde dock om receptet lite så det skulle dra ner på pointsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar